Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2019 – 2020 Güz Dönemi Mülakat Sonuçları İçin Tıklayınız

Değerli Aday Öğrencimiz,
Öncelikle Üniversitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başarınızdan dolayı kutluyor, 27 Haziran 2019 – 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında kaydınızı yaptırmak üzere sizi Üniversitemize bekliyoruz.

Kabul alan adayların kayıtları 27 Haziran 2019 – 05 Temmuz 2019 tarihleri arasında “Öğrenci İşleri Direktörlüğü” tarafından hafta içi 09.00 – 16.30 saatleri arasında yapılacaktır.

LİSANSÜSTÜ KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• • Yüksek lisans kaydı için lisans diploması veya mezuniyet belgesi aslı
    (Doktora kaydı için yüksek lisans diploması veya mezuniyet belgesi aslı ve lisans diploması veya lisans mezuniyet belgesi aslı)
  • • Uluslararası bir üniversiteden mezun olundu ise denklik belgesi aslı
  • • Yüksek lisans kaydı için lisans not çizelgesi belgesi aslı (transkript)
    (Doktora kaydı için yüksek lisans not çizelgesi belgesi aslı {transkript})
  • • Varsa bölüm derecesi belgesi
    (Kadir Has Üniversitesi mezunları için)
  • • Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Belgesi
    (Tezli yüksek lisans programları, doktora programları ve burs başvurusunda bulunan adaylar için)
  • • Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) Belgesi ya da Eşdeğeri
    (Tezli yüksek lisans programları, İngilizce yüksek lisans programları, doktora programları ve burs başvurusunda bulunan adaylar için),
    (KHAS IYS giren adayların sınav skorları Öğrenci İşleri Direktörlüğü’nde bulunmaktadır. Ayrıca belge gerekmemektedir.) (GRE, GMAT ya da TOEFL belgelerini ibraz edecek olan adayların, belge ibrazı için,
    kullanıcı adı ve şifrelerini yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
  • • Nüfus cüzdanı fotokopisi (aslı yanında olmak üzere)
  • • 3 adet fotoğraf
  • • Yoklaması yapılmış güncel askerlik durum belgesi (erkek adaylar için)

Ödemeler ile İlgili Bilgilendirme
05 Temmuz 2019 tarihine kadar tanımlanacak olan dönemlik ödeme koşulları aşağıdaki gibidir.
Banka (Akbank) kredili mevduat hesabı ile 1 peşin kalan 5 taksit yapılmaktadır. Peşin (nakit) ödemelerde %6 indirim yapılmaktadır.
Kredi kartları ile 5 taksit (Akbank, Garanti Bankası, Vakıfbank, İş Bankası, Ziraat Bankası kredi kartları) olanağından yararlanabilirsiniz. Detaylar için “Mali İşler Direktörlüğü” ile iletişime geçebilirsiniz.

Başarı dileklerimizle,
Lisansüstü Eğitim Enstitüsü