27.04.2021 10:47

Beyaz Güvercinlerimizin Başvurularını Bekliyoruz!

Kadir Has Üniversitesi, kuruluşundan bu yana tek bir amaca hizmet ediyor: Dünya çapında bir araştırma üniversitesi haline gelerek hem ülkemize hem de tüm insanlığa katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek.

Bu amaç doğrultusunda Türkiye’de bir ilk olan Proje Tabanlı Yeni Eğitim Modeli’ni hayata geçiren üniversitemiz, ülkemizin kısıtlı ekonomik şartlara sahip parlak öğrencilerinin en iyi eğitim imkânlarından faydalanarak kendilerine, çalışacakları alana ve ülkelerine değer katmaları ve nitelikli birer KHAS mezunu olmaları adına benzersiz bir eğitim fırsatı sunuyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup İstanbul dışında ikamet eden, başvuru sırasında 12. sınıfta eğitim-öğretimine devam eden ve YKS’de ilgili puan türünde ilk 30.000’e giren tüm başarılı öğrenciler Beyaz Güvercinler Burs Programı’na başvurabilir.

Çok değerli bağışçılarımız ve Kadir Has Vakfımızın katkıları ile sürdürdüğümüz Beyaz Güvercinler Burs Programı kapsamında bursiyer öğrencilerimiz,

• Eğitim-öğretim ücretinden muaf tutuluyor,
    • Eğitim-öğretim yılı içerisinde 10 ay süreyle aylık 2.000 TL yaşam destek bursu alıyor,
    • Üniversitemizin yurtlarında ücretsiz konaklama imkânı yakalıyor,
    • Kitap ve ders materyallerinin karşılanmasına yönelik olarak yıllık 5.000 TL kitap destek bursu alıyor.

Detaylar için tıklayın!