09/29/2020 - 21:33
Kampüse Güvenli Dönüş Duyurusu

Sevgili Öğrencilerimiz,
5 Ekim günü başlayacak olan 2020-2021 Akademik Yıl Güz Döneminde, içinde bulunduğumuz pandemi koşulları sebebiyle daha önce duyurduğumuz üzere tüm teorik dersler ve uygulamalı eğitimler uzaktan ve dijital ortamda yapılacak olup, kampüsümüz rezervasyon sistemi ile sizlerin kullanımına açık olacaktır.

Kampüsümüzde Pandemi şartlarına özel Hazırlanmış Sınıflarda Koltuk, Bilgi Merkezi, Laboratuvarlar ve Sosyal Alanlar için 10:30-15:30 saatleri arasında olmak üzere mekan rezervasyonu yapabilirsiniz. Spor Salonumuz, Pandemi koşullarının seyrine göre Kasım ayı itibarıyla rezervasyona açılacaktır. Rezervasyon yapmak için MyKhas öğrenci portalında, Formlar bölümüne giderek “Kampüs Rezervasyon Formu”nu doldurmanız yeterli. Rezervasyon yaptıktan sonra sistem tarafından oluşturulan rezervasyon numaranızı kampüs girişinde güvenlik görevlilerimize göstermeniz gerekiyor. Rezervasyon numaranızı not etmeyi unutmayınız.

Rezervasyonunuzu oluşturduktan sonra seçtiğiniz saatlerde kampüsümüzden güvenli bir şekilde faydalanabilmeniz için dikkat etmenizi istediğimiz bazı kuralları paylaşmak isteriz:

• Tüm ortak mekanlarda maske ve siperlik takmanız ve gün içinde maskenizi 3 saatte bir değiştirmeniz gerekiyor. Maske ve siperliği güvenlik noktalarından temin edebilirsiniz.
  • Sosyal mesafe kuralları uyarınca aranızda en az 1,5 metre mesafe bırakmalısınız.
  • Tokalaşma ve sarılma gibi temaslardan kaçınmalı, sınıf rezervasyonlarında kullanım için kendi kulaklıklarınızı getirmelisiniz.
  • Hastalık belirtisi gösterdiğinizde kampüse gelmemelisiniz.

Güz dönemi boyunca akademik kadromuzla çevrimiçi olarak görüşmek için, KHAS Learn üzerinden randevu alabilirsiniz. Ayrıca Teams uygulaması üzerinde oluşturulan “Öğrenci Online Destek Hattı” ile ihtiyaç duyduğunuz her konuda fakültelere ve idari birimlere ulaşabilirsiniz. İlgili birimlerin listesi ve bağlantı linkleri şöyledir:

Birim / Fakülte E-posta Microsoft Teams Chat Link
Hukuk Fakültesi  law@khas.edu.tr Hukuk Fakültesi ile online destek hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler   Fakültesi feas@khas.edu.tr  İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler   Fakültesi ile online destek   hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
İletişim Fakültesi ayferv@khas.edu.tr İletişim Fakültesi ile online destek   hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi nur.basurun@khas.edu.tr emre.ozdogan@khas.edu.tr  Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile online destek hattı üzerinden   görüşme için tıklayınız
Sanat ve Tasarım Fakültesi meral.karasu@khas.edu.tr  Sanat ve Tasarım Fakültesi ile online   destek hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
İşletme Fakültesi yesim.gultekin@khas.edu.tr  İşletme Fakültesi ile online destek   hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
Yabancı Diller Yüksekokulu prep@khas.edu.tr  Yabancı Diller Yüksekokulu ile online   destek hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
Bilgi Merkezi bilgimerkezi@khas.edu.tr  Bilgi Merkezi ile online destek hattı   üzerinden görüşme için tıklayınız.
Erasmus Ofisi erasmus@khas.edu.tr Erasmus Ofisi ile online destek hattı   üzerinden görüşme için tıklayınız.
Bilgi Teknolojileri bt@khas.edu.tr Bilgi Teknolojileri ile online destek   hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
Uluslararası Ofis international@khas.edu.tr Uluslararası Ofis ile online destek   hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
Güvenlik Ofisi guvenlikofisi@khas.edu.tr Güvenlik Ofisi ile online destek hattı   üzerinden görüşme için tıklayınız.
Kariyer Ofisi career@khas.edu.tr Kariyer Ofisi ile online destek hattı   üzerinden görüşme için tıklayınız.
Mali İşler maliisler@khas.edu.tr Mali İşler ile online destek hattı   üzerinden görüşme için tıklayınız.
Öğrenci İşleri ogr.isl.direktorlugu@khas.edu.tr Öğrenci İşleri ile online destek hattı   üzerinden görüşme için tıklayınız.
Spor Takımları ve Öğrenci Kulüpleri spor@khas.edu.tr Spor Takımları ve Öğrenci Kulüpleri ile   online destek hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.
Lisansüstü Enstitüsü sgs@khas.edu.tr Lisansüstü Enstitüsü ile online destek   hattı üzerinden görüşme için tıklayınız.