12/11/2020 - 21:14
Liseli Öğrencileri KHAS Online Lise Kış Okulu ile Üniversiteli Olma Deneyimi Yaşayacak

Üniversitemizin liseli öğrencilerine yönelik düzenlediği KHAS Online Lise Kış Okulu’na başvurular başladı. Liseli öğrencilerinin üniversiteli olma deneyimi yaşayacakları Lise Kış Okulu, 25 Ocak - 5 Şubat 2021 tarihleri arasında online olarak düzenlenecek.

Farklı liselerden birçok öğrenciyi bir araya getiren KHAS Online Lise Kış Okulu'nda öğrencilere, mühendislik, fen bilimleri, sosyal bilimler ile meslek konu başlıkları altında dersler sunuluyor. İki hafta sürecek lise kış okulunda; arttırılmış mekanik, beyin bilimi ve yapay zeka, moleküler biyoloji ve genetik mühendisliği, psikoloji, iletişim, nöropazarlama, mimarlık ve tasarım, uluslararası ilişkiler ve Türkiye gibi dersler yer alıyor.

Başvuruların internet üzerinden yapıldığı online lise kış okulunun tüm dönem için ders ücreti ise 600 lira.

KHAS Online Lise Kış Okuluna Başvurmak İçin