12.02.2021 12:36

Pandemide Liseli Olmak Instagram İçerik Üretme Yarışması

Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü tarafından düzenlenen Pandemide Liseli Olmak Instagram İçerik Üretme Yarışması Yeni Medya Bölümüne ilgi duyan ve bölümü yakından tanımak isteyen lise öğrencilerinin katılımını bekliyor!

9-16 Mart 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmada lise öğrencileri önce Yeni Medya Bölümü’nü tanıyacak, Instagram’da içerik üretmenin püf noktalarını öğrenecek ardından verilecek brief ile strateji oluşturacak ve yarışma başlayacak.

Lise öğrencilerinin pandemi dönemindeki 1 haftası nasıl geçiyor? Kendi Instagram hesaplarınızı kullanarak bu dönemde yaşadıklarınızı 3 post, 3 hikâye ve 3 hashtag kullanarak anlatın özel akademik ödülü kazanma şansını yakalayın.

Başvuru için: https://form.khas.edu.tr/online-tanitim-formu/khas-yeni-medya-pandemide-liseli-olmak/

NOT: Özel Akademik Ödül 12. sınıf öğrencilerine verilecek olup yarışmaya katılım sağlamak ve bu deneyimi yaşamak isteyen 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri katılım belgesi almaya hak kazanacaktır!

Son başvuru tarihi: 8 Mart 2021

Etkinlik Tarihleri:

9 Mart 2021 Saat :16:00 – Tanışma ve Brief

16 Mart 2021 Saat: 16:00- Fikirlerin Sunumu ve Jüri Değerlendirmesi

*Zoom linki ve meeting id etkinlik öncesi katılımcılara mail olarak iletilecektir.